La Biblioteca Municipal amplia en una hora el seu horari

A partir d’ara la Biblioteca Municipal de Pego obrirà a les 9 del matí, una hora abans del que ho feia. Així l’horari queda de la següent manera: Matí de 9 a 13.30h. Vesprada de 17 a 20h. Esta ampliació s’ha pogut realitzar modificant els horaris del personal que hi treballa a la biblioteca i, en general, a la Casa de Cultura.

Este matí la pàgina web de l’Ajuntament de Pego anunciava un canvi d’horari en la Biblioteca Municipal especificant-lo:

canvi horari biblio
Este nou horari implica avançar una hora l’obertura del temple dels llibres. La mesura s’ha pres, per part de la Regidoria de Cultura, Laura Castellà, perquè «era una demanda bastant reclamada pels usuaris de la biblioteca». Castellà és conscient que eixa demanda «deu ser és més àmplia, que voldrien que estiguera més temps oberta per la nit». No obstant això, admetia que, «de moment, el que hem pogut aconseguir és ampliar una hora l’horari pel matí i, esperem que a poc a poc anem allargant les hores d’obertura, en la mesura del possible».

Aclaria la responsable municipal de Cultura que l’ampliació s’ha aconseguit modificant els horaris del personal que hi treballa a la biblioteca i, en general, a la Casa de Cultura, «ajustant tots els horaris per a poder ampliar una hora l’obertura de la biblioteca municipal», sense comptar amb noves incorporacions a l’àrea.

 

2001 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!