La 1a intervenció política a “Taula Oberta”

Després de la fallida intervenció de la líder del PP de Pego, Maite Ferrándiz, dijous passat, 29 de novembre, per a encetar la ronda d’intervencions polítiques a Ràdio Pego, demà dimarts acudirà als estudis de la 107.8 de l’F.M. el líder de Ciutadans de Pego i alcalde de la localitat, Carmelo Ortolà. Amb ell els serveis informatius de Ràdio Pego parlaran de política local per a apropar la informació a la ciutadania. La cita serà de 13 a 14 hores. Divendres passat els serveis informatius de Ràdio Pego ja van informar de l’inici de les intervencions polítiques a l’emissora municipal, una promesa que el nou regidor de mitjans de comunicació, el nacionalista Joan Carles Cambrils, va realitzar durant la darrera reunió informativa de Ràdio Pego als col·laboradors i representants polítics que havien sol·licitat programes per a aquesta temporada.

La primera intervenció estava prevista i programada per al dijous passat, tot i que la convidada, la líder del PP de Pego, Maite Ferrándiz es va excursar de no poder acudir perquè tenia una reunió de partit, tampoc va trobar un buit a l’agenda per gravar el programa perquè aquest isquès en diferit. Així les coses les intervencions no s’aturen i demà dimarts, en el programa d’actualitat “Taula Oberta” s’entrevistarà al líder de Ciutadans de Pego i també alcalde del municipi, Carmelo Ortolà.

Es tractaran els temes de més rabiant actualitat sobre política local per a apropar la informació, que moltes vegades es perd pel camí, a la ciutadania. La cita serà demà dimarts de 13 a 14 hores a Ràdio Pego.
612 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!