Juan Moratal, vicepresident de la Federació de Grups Independents de la Marina Alta

Miguel Ángel Arbona és el nou president que substitueix Juan Carlos Parets al front de la Federació en què estan Ciutadans de Pego, Gent de Dénia, GIX, Partit de Residents Europeus dels Poblets i Iniciativa Independent.
L’assemblea de la Federació de Grups Independents de la Marina Alta celebrada la setmana passada Xàbia ha triat al vergerí Miguel Ángel Arbona per a substituir en la presidència a Juan Carlos Parets. La trobada va comptar amb la presència de representants dels grups d’Iniciativa Independent del Verger, Sanet i Negrals i Xaló, el Partit de Residents Europeus dels Poblets, el GIX de Xàbia, Ciutadans de Pego i Gent de Dénia.

Juan Moratal, president de Ciutadans de Pego, serà qui acompanye Miguel Ángel Arbona en la presidència de la Federació, ja que ocupa des d’ara la vicepresidència de la mateixa. La darrera reunió va servir, a més de per a realitzar el canvi de directius, com a presa de contacte prèvia a les eleccions municipals a celebrar en 2011, per a analitzar la situació dels grups independents en cada municipi i la petició d’integració en la federació d’altres grups de la comarca.
655 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!