El Concurs Fotogràfic de Lactància Materna registra un nou record de participació

Amb la presentació de més de 2.000 treballs enviats per 497 concursants. S’estableix així un nou record de participació en una iniciativa del Grup Nodrissa que té com a objectius, entre d’altres, la promoció de la lactància materna i que la imatge de la mare alletant al seu fill es contemple amb naturalitat.
Un total de 2.003 fotografies enviades per 497 concursants participen enguany en el Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta, que arriba a la seua catorzena edició. Les dades de participació superen de valent les de l’any passat, quan es reberen 1.200 treballs de 302 autors diferents. S’estableix així un nou record de participació en una iniciativa del Grup Nodrissa que té com a objectius, entre d’altres, la promoció de la lactància materna i que la imatge de la mare alletant al seu fill es contemple amb naturalitat.

Aquest projecte està recolzat per distints ajuntaments de la Marina Alta entre els que es troba l’Ajuntament de Pego a través de la Regidoria d’Igualtat d’Oportunitats que creu necessari el projecte del Grup Nodrissa de revaloritzar i naturalitzar la lactància materna a la societat actual per com de beneficiosa és per al bebé.

El recompte i la classificació de les fotos ha revelat que el 24% dels concursants són de la Marina Alta, un percentatge similar al dels demés anys. El 68% són del País Valencià i han arribat fotos de pràcticament tota Espanya i de països com França, El Salvador, Perú, Itàlia i Brasil. Com a curiositat, l’organització apunta que hi ha imatges preses a Vietnam, Àfrica, Índia, Bolívia i Bangla Desh.
627 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!