Joves promeses en l’Escola de Música de Pego

Maria Sala, Josep Gómez i Vicent Sendra han quedat entre els millors llocs d’interpretació dels seus instruments, flauta travessera, trompeta i percussió, respectivament en el I Concurs de Joves Intèrprets ‘Tenor Cortis’ de Dénia. Enguany el Conservatori de Música Professional ‘Tenor Cortis’ ubicat a Dénia, compleix 25 anys i per eixe motiu la direcció del centre va creure encertat organitzar el I Concurs de Joves Intèrprets. Un concurs que estimula els joves que es dediquen a la música. Davant aquest repte l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Pego va decidir presentar tres dels seus alumnes. Maria Sala Martínez que toca la flauta travessera i té 13 anys, Josep Gómez Alemany, d’11 anys d’edat i que toca la trompeta i a Vicent Sendra Vilanova, percussionista amb 12 anys.

Tots tres compleixen el requisit de l’edat, ja que a aquest I Concurs de Joves Intèrprets ‘Tenor Cortis’ es poden presentar els músics que tenen fins a 13 anys. Així Maria, Josep i Vicent van poder participar sense cap problema en la competició, presentant-se a les proves de la primera fase els passats dies 7 i 14 de març. Allí aconseguiren puntuar suficientment alt per tal de classificar-se per a la fase final del mateix concurs que es va celebrar el passat dissabte, 28 de març.

Va ser un gran dia per als tres representants pegolins de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Pego, ja que Maria Sala va quedar primera en flauta travessera en la modalitat de vent-fusta. Josep Gómez va quedar segon classificat en trompeta en la modalitat de vent-metall. Finalment, Vicent Sendra va quedar tercer en percussió en la modalitat de percussió. Una mostra més de la qualitat dels joves intèrprets pegolins que assisteixen a l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Pego.

L’entrega de premis d’aquest I Concurs de Joves Intèrprets ‘Tenor Cortis’ se celebrarà durant la Setmana Cultural que el Conservatori de Dénia durà a terme el proper mes de juny de 2009. Així mateix, durant eixa Setmana Cultural també està previst que tinga lloc el concert de clausura del curs que comptarà amb l’actuació dels joves intèrprets premiats.

Davant la bona interpretació de Maria Sala, Josep Gómez i Vicent Sendra, des de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Pego, en nom de tota la comunitat educativa se’ls dóna l’enhorabona.
593 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!