‘El amanecer de un sueño’ seleccionada en el Festival de Cine de Màlaga

El llargmetratge de Freddy Mas Franqueza ha estat seleccionat per a formar part de la secció ZonaZine en la XII edició del Festival de Cine de Màlaga que se celebra entre el 17 i el 25 d’abril. El primer llargmetratge del pegolí Freddy Mas Franqueza no para de viatjar pel món, així si el 22 de juny de 2008 es projectava per primera vegada al Festival de Cine de Moscou, continuava la seua aventura viatgera per Chicago, Pusan, El Cairo, La Habana o Mannheim, per a arribar ara al XII Festival de Cine de Màlaga, on es projectarà, entre el 17 i el 25 d’abril, dins la secció ZonaZine, una secció que acull les pel•lícules més arriscades del cinema espanyol, de manera que un any més es podrà gaudir d’una selecció variada, en la que es combinen experiència i òperes primes, com és el cas de ‘El amanecer de un sueño’, amb històries autobiogràfiques.

En la secció ZonaZine presideix el jurat Antoni Alvarado, diseñador que està acompanyat en la tasca de valorar les pel•lícules d’aquesta secció per Miriam Correa, actiu, Max Lemcke, director, José Luis Morán, director del FIB-Heineken i Javier Pereira, actor.

‘El amanecer de un sueño’ és una pel•lícula íntima, amb gran valor humà, que analitza en profunditat la relació d’un avi i el seu net al llarg dels anys, retratant el món rural. Una pel•lícula que barreja elements de realitat i de ficció perquè apareix una trama mafiosa i d’altres elements inquietants, però que per damunt de tot té com a base eixa relació entre net i avi amb el rere fons de la malaltia de l’alzheimer.

La pel•lícula, produïda per Clàudia Peris i Ruben Guillem, està protagonitzada per Héctor Alterio, Mónica López, Alberto Ferreiro, Sergio Padilla i Aroa Gimeno. El llarmetratge amb una duració aproximada de 97 minuts compta amb el recolzament del Ministeri de Cultura i l’Institut Valencià de Cinematrografia. També compta amb la participació de RTVV.894 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!