Jornada de focs a la Marina Alta

La Policia busca a un piròman que va provocar ahir 4 incendis en a penes 2 hores a Dénia. Un quint foc causat per unes obres arrasa una hectàrea prop del Pinaret d’Elies. Les flames van afectar Torrecarrals, la finca de la Molla i l’Assagador del Palmar.
L’un darrere de l’altre, fins a 4 focus de foc consecutius, segons pareix provocats, van portar de cap als bombers i a la Policia Local de Dénia en la vesprada d’ahir. Torrecarrals, la finca de la Molla o l’Assagador del Palmar van ser els escenaris dels incendis, que no van adquirir grans dimensions però van obligar a un sobresforç els mitjans d’extinció quan acabava una jornada que ja havia estat intensa; al matí, un altre incendi va arrasar també a Dénia una hectàrea junt amb el Pinaret d’Elies, en la zona del Biserot. A Xàbia, una crema incontrolada havia ocasionat un altre foc; i a més el Parc de Bombers comarcal va participar també en el dispositiu activat al migdia per a extingir un foc a Altea, en el Mascarat que obligà a tallar un vial lent de l’AP-7 i la N-332. Les flames van arrasar dos hectàrees de pi i matolls. Va ser necessari el tancament temporal de la línia fèrria del trenet Dénia-Alacant a causa de l´incendi.

I continuem amb successos a la comarca. El següent ens trasllada a Gata on el conductor d’un vehicle va ser atès pel SAMU en resultar ferit molt greu amb policontusiones i fractura de la base del crani després d’un accident. El conductor va ser traslladat urgentment en un helicòpter medicalizat a l’Hospital General d’Alacant davant de la gravetat de les ferides patides.

D’altra banda, un altre treballador va morir electrocutat en un pal d’alta tensió a Oliva. El succés va tenir lloc cap a la set de la vesprada d’ahir en el carrer Sant Antoni, d’Oliva, quan quatre bombers del parc de l’esmentada localitat de La Safor van acudir a una telefonada d’emergència per a retirar el cos del difunt d’un pal de la llum.

I també parlarem dels dos casos de legionel•la que es van presentar la setmana passada a la Marina Alta, segons arreplega l’informe setmanal de vigilància epidemiològica emès ahir per la Conselleria de Sanitat. En total, la passada setmana es van identificar 8 casos en tot el País Valencià.

No obstant, els dos casos localitzats a la Marina Alta són aïllats, ja que la Conselleria només considera la possibilitat de l’existència d’un brot de legionel•losi i, en conseqüència, activa el protocol previst per a eixos casos, a partir de 3 infeccions en un mateix punt.
432 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!