Jorge Llopis Jordà guanya la 45 edició del Certamen de Pintura Vila de Pego

Amb el quadre titulat Pinturas Frías nº30, el pintor alacantí ha aconseguit guanyar en l’edició que ha batut tots els rècords de participació amb 496 obres presentades. El premi va ser lliurat el divendres en l’acte d’inauguració de la mostra que recull els quadres finalistes de la convocatòria d’enguany. Jorge Llopis rebia el guardó i el xec dels 5.000€ ,amb els quals estava dotat el premi, de mans de la regidora de Cultura, Laura Castellà. L’acta de la reunió del jurat d’aquest 45 Certamen de Pintura Vila de Pego la va llegir la tècnica de Cultura, Marisol Sendra.


En aquesta inauguració es va parlar de les novetats que han dut a l’èxit de la convocatòria en la qual s’ha aconseguit una xifra de quadres participants que no s’ha produït en cap altre certamen de pintura. Els canvis han consistit, principalment, en la creació d’un jurat de prestigi, la reducció del format dels quadres i la inscripció a través d’una plataforma online, sense la necessitat d’enviar les obres físiques a Pego.

A més, a més, es va augmentar el premi en metàl·lic, passant de 3.000 a 5.000€. Escoltem a Marisol Sendra parlant del canvi en les bases que considera més significatiu.

La regidora de Cultura també assenyalà les noves bases de la convocatòria com a detonants de l’alta participació registrada. I explicà el perquè de les modificacions.

Laura Castellà també va destacar que enguany no s’ha conegut el nom de l’obra guanyadora fins la inauguració de l’exposició.

El guanyador del certamen es mostrà molt content i satisfet d’haver aconseguit el premi. Escoltem a Jorge Llopis Jordà.

L’autor ens va parlar durant l’acte de la tècnica emprada per a crear Pinturas Frías nº 30, punt que ressaltà d’aquesta obra el jurat durant la seua deliberació.

L’exposició de l’obra guanyadora i les finalistes del Certamen es pot visitar fins al 30 de juny al Centre d’Exposicions de Pego (carrer Hospital).
1611 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!