Joan Sasgar il·lustra la coberta de ‘Good Times, Inc’

Llibre editat per AuthorHouse a Bloomington, a l’estat d’Indiana, als Estats Units. La novel·la ha estat escrita per Philippe Pascal. Esta transcorre a la ciutat de Nova York.
Molta gent de Pego recorda o coneix l’obra de Joan Sasgar (nom artístic) després de l’exposició retrospectiva ‘Mar de Déus’ que va vestir els murs del Centre d’Exposicions de Pego de febrer a març de 2012. El cos clàssic masculí va estar i és l’eix principal de la figuració del pintor plàstic pegolí.
El seu talent en els rostres i cossos masculins quedaran per sempre immortalitzats en un nou format, el de la coberta literària i és que, a través de les xarxes socials amigues, Ràdio Pego s’assabentava de la notícia. Isabel Garcia Canet ho expressava així: “Hui el meu amic m’informa que han publicat un llibre a Nova York i el dibuix de la portada és seu…un pintor fora de sèrie com d’altres que amagats de moment sota l’ecorça… despuntaran joves com la veu que ja brama per algun que d’altre escenari… del meu poble.. quin orgull! Per exemple.. A.Seguí, T.Costa. Visca l’art i el moviment!”.
El dibuix de dos rostres masculins en dos plànols diferents, entre el blanc i negre i el color, il·lustra la portada de la novel·la de Philippe Pascal, ‘Good Times, Inc.’ La contraportada del llibre que es ven per les llibreries en línia ens situa l’acció i ens descriu el nus principal del contingut: “New York City, Phil un estudiant de l’escola de negocis, en contra dels seus designis, ha d’escriure un document sobre com crear un negoci d’èxit. Aconseguix dissenyar un servei d’escortes d’alt nivell. Abans de traslladar la idea sobre paper la sort li permet que esdevinga realitat. Ell crea un veritablement exitòs negoci però aviat ha de lluitar contra una organització criminal que utilitza els seus serveis i l’estorsiona. Ell i els seus treballadors han assistit Interpol i l’FBI arresta els vilans a les dos bandes de l’Atlàntic”.
764 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!