Joan Ferran Rodríguez, nou president d’Esquerra-Pego

Els republicans pegolins comencen l’any renovant l’executiva local. El més destacat és el canvi en la presidència que passa a ocupar-la Joan Ferran Rodríguez. On no hi ha canvis és en el portaveu de la formació, Saül Ortolà continuarà com a portaveu.
El 24 de març de 2010 Esquerra Pego confirmava la seua presència al municipi i a batallar pel que serien les properes eleccions municipals previstes per al 22 de maig de 2011. Aqueix 24 de març de 2010 Esquerra Pego va elegir una nova executiva local al capdavant de la qual es va situar Joan Salvador Sendra.

Amb el canvi d’any natural i ben passats els comicis locals i estatals, Esquerra Pego ha decidit, abans de complir-se els dos anys de l’elecció d’aquella executiva local, renovar la mateixa. Així, a partir d’ara Joan Ferran Rodríguez i Frau serà el president de la secció local d’Esquerra Republicana del País Valencià. En les últimes eleccions, el nou president d’Esquerra Pego, ocupava el lloc número 4 de la candidatura local.

Segons Rodríguez, “afrontem un nou cicle on estarem presents en tot el que interesse als pegolins. Tot i no tenir representació municipal, volem ser útils i aportar el nostre punt de vista, les nostres propostes i alternatives” afirmava el recentment elegit.

El que no canvi a la nova executiva d’Esquerra Pego és qui tindrà la veu davant els mitjans de comunicació. Saül Ortolà continuarà sent el portaveu Esquerra Pego.

Ràdio Pego ha intentat obtenir les primeres declaracions del nou president d’Esquerra Pego però no les ha pogut aconseguir.
621 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!