Ja han fet efectiva i oficial la cesió del sub-parc de bombers de Pego a l’ajunt

La diputació d’Alacant i el consorci provincial de bombers ja han fet efectiva i oficial la cesió del sub-parc de bombers de Pego a l’ajuntament. La diputació d’Alacant i el consorci provincial de bombers ja han fet efectiva i oficial la cesió del sub-parc de bombers de Pego a l’ajuntament.

La història d’estes instal·lacions creades per la diputació fa més de 10 anys ha estat llarga i complexa. Creat amb l’objectiu de millorar el control forestal i l’extinció d’incendis de la zona, el subparc havia de contar en principi amb una dotació de bombers professionals.

Això no va arribar mai a realitzar-se per la qual cosa el consorci provincial i l’Ajuntamnet signaren un conveni pel qual dotaven les instal·lacions de vehicles a canvi de la conformació d’un grup de bombers voluntaris que s’encarregarein de les tasques de vigilancia i de suport en cas d’incendi. A Pego el grup es va conformar però el projecte no va tindre continuitat pèr part de la diputació

Amb unes instal·lacions en desús i desaprofitades, el cosorci provincial i l’Ajuntmanet signaren un nou conveni segons el qual, diputació cedia definitivament les instal·lacions al consistori per tal que allí s’instal·lara el grup de protecció civil municipal.

Des de la regidoria de l’àrea el nacionalista Àngel Sendra ens informava que la conformació d’este grup ja està en marxa i que en principi, prendrà possessió de els instal·lacions mab l’arribada del nou any. Cal tindre en compte que ara mateixa la nau està siguent utilitzada pel taller d’artista plàstic faller.


En el conveni signat amb diputació, l’administració provincial es comprometia a finançar els cursos de formació del nou grup en el que s’integrarà acció urgent que al nou any podria també instal·lar-se en esta nau de la carretera d’atzúvia.
438 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!