Ajudes no cultiu de la marjal Pego-Oliva

Tots aquells propietaris de parcel·les en la zona de no cultiu del parc natural de la marjal pego-oliva poden passar ja sol·licitar les seves ajudes a la cambra agrària de Pego. Tots aquells propietaris de parcel·les en la zona de no cultiu del parc natural de la marjal pego-oliva poden passar ja sol·licitar les seves ajudes a la cambra agrària de Pego.

Els interessats tenen un mes, fins el proper 30 de novembre, per poder sol·licitar estes ajudes que concedéis la conselleria de territori i habitatge per compensar el no cultiu en les parcel·les màxima protecció del parc.

A canvi d’un quantia que en anteriors anys ha oscil·lat al voltant dels 36 € la fanecada, els propietaris es comprometen a mantindre el nivell hídric en la seva parcel·la, a no cultivar en esta i col·laborar amb la conselleria en la restauració i manteniment del medi d’acord amb el porn de la marjal.

Els sol·licitants hauran d’aportar en el moment de la sol·licitud el seu DNi i la fotocòpia de sol·licitud de l’any anterior. Per més informació cal dirigir-se al servei municipal agrari, al carrer sant eloi nº6.
595 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!