“Interiorisme” a Ràdio Pego

A partir de demà cada dimarts l’audiència de Ràdio Pego té una cita amb la decoració. Aproximadament a les 10’30 del matí es podrà parar l’orella per a agafar les millors idees per a canviar el menjador, el bany, el despatx o l’estudi. Un nou espai per a diversificar continguts a Ràdio Pego. Ràdio Pego obri la porta a l’interiorisme en la seua graella. A partir de demà dimarts totes les setmanes l’audiència de la 107.8 de l’FM té una cita aproximadament a les 10.30 del matí amb la decoració d’interiors en la que podrà agafar idees per a redecorar i canviar l’estil de cada cambra de la casa, des del menjador fins al bany.

Les idees aportades en aquest espai de format breu també poden servir per un estudi, un despatx, una oficina… Tot de la mà de Victòria Pastor i Rosa Piera, dos pegolines amb una gran experiència en disseny i interiorisme que suggeriran estils, colors, detalls de tot tipus per fer més acollidora la nostra llar.

Recomanacions per a estar en consonància en la moda actual, tot i que es recuperen, en alguns casos elements que en els dies que corren semblen desfasats com és l’empaperat de les parets. Un motiu o un altre pot fer d’eixe paper una cosa delicada i vàlida avui en dia. Així, a poc a poc anirem coneixent dimarts a dimarts dissenys d’interior que potser desperten la curiositat pel canvi.573 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!