II Jornada de Convivència per a persones amb discapacitat a Pego

Dins la setmana d’activitats per als usuaris i usuàries del Taller Ocupacional, avui dimecres passaran el dia, des de les 9 del matí i fins les 5 de la vesprada, al centre Gregal situat a Mostalla, un manera de fomentar que aquest grup de persones desenvolupen per elles mateixes les activitats de la vida diària. Demà dijous estaran al Mercat Municipal venent els productes realitzats durant el curs. Dilluns, 23 de març, s’iniciava la setmana d’activitats per als usuaris i les usuàries del Taller Ocupacional de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i Les Valls. La primera activitat que van desenvolupar va ser un taller de cuina, van fer bescuits que ahir dimarts es van menjar per esmorzar en algun dels parcs adaptats de Pego. Avui el torn és per a la II Jornada de Convivència per a Persones amb Discapacitat que realitza el Taller Ocupacional amb la col•laboració del Centre Gregal.

Des de les 9 del matí i fins les 5 de la vesprada el grup de persones que assisteixen al Taller Ocupacional estaran a Mostalla realitzant diversos tallers d’habilitats socials i d’habilitats de comunicació, a més de tallers de relaxació i respiració i d’expressió corporal. Una oportunitat, aquesta que els permet “eixir de les parets del lloc que estem”, l’antic centre de salut, segons Encarna, una de les usuàries:

Destacava una de les dos treballadores socials del Taller Ocupacional, Maribel Ceressola, que aquesta jornada de convivència també inclou dinar en el Centre Gregal el que implica que “s’han d’encarregar de preparar taula i ajudar-se uns als altres” és per això que Maribel Ceressola comentava que aquesta iniciativa “és una manera també de fomentar les activitats de la vida diària, que ells es desenvolupen per ells mateixos.”

Demà dijous, per tal de compartir, el Taller Ocupacional estarà al Mercat per tal de vendre els productes elaborats pels seus usuaris durant aquest curs.

582 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!