Ciudadanos (C’s) confirma que concorrerà a Pego a les pròximes eleccions municipals

El coordinador local defensa «la regeneració política municipal, amb uns comptes transparents» i també avança que en les pròximes setmanes la formació triarà la persones que encapçale la llista local.
Tot apunta que el panorama polític a Pego per a les properes eleccions de maig de 2015 serà més que interessant. Si tenim en compte el que circula entre la ciutadania, hi haurà al voltant de 8 formacions que hi concórreguen. Cinc d’eixes huit candidatures estan clares: PP, PSPV, Compromís, els independents de Ciutadans de Pego i la coalició Esquerra Pego – EU.

Des d’ara, hem de sumar una més, un altre partit que entra en el tauler. L’agrupació d’Albert Rivera que va nàixer a Catalunya i que ara dóna el vot a tot l’Estat, Ciudadanos (C’s), confirma a través d’una breu nota de premsa, que a Pego «concorrerà a les pròximes eleccions locals de maig, tal com ha aprovat el Consell General del partit».

El coordinador local, Rafael Mendías, ha defensat «la necessitat d’una tercera via que regenere la política i duga a terme les reformes que necessiten els ciutadans» de Pego i hi ha advocat per «la creació d’una borsa de treball per a solucionar l’alta desocupació de la localitat». A més, Mendías s’ha referit en eixa nota de premsa al fet que, segons marquen els Estatuts del partit, el candidat a l’alcaldia per Ciudadanos serà triat durant les pròximes setmanes.
651 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!