Se suspenen les activitats aquàtiques a la piscina coberta de Pego

El gimnàs, però, continua amb normalitat la seua activitat i, a més de les màquines també es mantenen les classes d’spinning i totes aquelles que s’impartixen a la sala contingua al gimnàs (ballet, pilates, bodypump, zumba, etc.). El trànsit també s’ha restablert. Este matí els tècnics han avaluat els danys causats per les fortes ràfegues de vent a la façana de la piscina coberta de Pego i durant la setmana es repararan.
El fort vent ha estat protagonista este cap de setmana. Les ràfegues van arribar als 101 km/h., a les 03.00h. de la matinada de dissabte. Prèviament, Pego també va registrar pics de 79 km/h dijous a les 20h., i 84km/h. divendres a les 23.20h., segons la informació facilitada per l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).La fortalesa del vent va provocar que, de nou, la façana principal de la piscina coberta isquera perjudicada. Bona part de les planxes que la conformen van ser arrencades per les fortes ràfegues de vent, el que va provocar que l’accés al perímetres de la piscina coberta es tallara al públic i al trànsit rodat. El regidor d’Esports, Raül Tamarit, explicava a Ràdio Pego que, per evitar episodis com els de febrer de 2009 i altres similars més recents, la regidoria va reforçar les planxes perquè no tornara a passar i de fet, totes les planxes reforçades s’han mantingut intactes. Reconeixia, però Tamarit, que «no sabíem era que tota la resta de la piscina s’envolaria».
Les mesures immediates que ha dut a terme la regidoria d’Esports han sigut l’avaluació tècnica dels danys. Esta s’ha fet a primera hora de hui dilluns, informava Tamarit. A partir de demà «començarem la reparació i estudiarem instal•lar una estructura més sòlida» per a intentar que no es repetisca l’arrancada de planxes quan hi ha forts vents, assenyalava Tamarit.
Raül Tamarit informava els usuaris de la piscina coberta que les tasques de reparació intentaran que vagen el més ràpid possible perquè a finals de la setmana que ve estiguen finalitzades i la gent puga tornar a nadar. I és que les activitats d’aigua (natació o aquagym) queden suspeses «perquè la temperatura de l’aigua baixa a l’estar oberta l’estructura». No obstant això, sí que es pot seguir usant el gimnàs, per tant, les classes d’spinning, ballet, pilates, bodypump, etc., continuen el seu ritme habitual.
831 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!