I Divendres Comercial a Pego

A partir de les 5 de la vesprada es podran canviar els cartrons complimentats obtinguts a la VI Fira de Comerç per un descompte de 5 euros en compres superiors a 30 euros. A més, amb la compra del I Divendres Comercial es podrà optar a continuar gaudint de més descomptes cada primer divendres de mes per la vesprada. Música i xocolata acompanyaran la festa comercial d’aquesta vesprada. A més, l’Associació de Comerciants aprofita l’avinentesa per a encetar la campanya de Nadal.
“A partir de les 5 d’aquesta vesprada la zona del centre estarà tallada al trànsit perquè la gent puga circular pel centre tranquil•lament. I a més, hi haurà música al carrer, hi haurà una xocolatada muntada a la Plaça de l’Ajuntament, un chill out muntat al carrer Ecce-Homo”. Així es presenta el primer Divendres Comercial a Pego, organitzat per l’Associació de Comerciants de la localitat. No només s’obtindrà un descompte de 5 euros en compres superiors a 30 euros amb l’entrega als comerços associats del cartró complimentat durant la VI Fira de Comerç, sinó que a més serà una vesprada per a combinar oci i compra, com explicava Victòria Pastor, presidenta de l’Associació de Comerciants.

El cartró obtingut a la Fira de Comerç només es podrà canviar aquesta vesprada “per a crear moviment el divendres per la vesprada pel poble i que la gent es menege i circule”.

Per les dates en les que estem els comerços de Pego ja s’ha posat mans a l’obra per a mostrar les seues botigues queden ben vistoses de cara a les festes de Nadal, perquè tot i que el fred no acaba d’arribar, ja hem entrar en el mes de desembre i el dia de Nadal, s’apropa cada vegada més. Així, l’Associació de Comerciants, intentarà que hui “isca la Campanya de Nadal”, que culminarà amb l’anunci dels premiats el dia de la Cavalcada dels Reis d’Orient, a partir de les 7 de la vesprada, des de la Plaça de l’Ajuntament.

Este divendres ha estat lligat, per l’Associació de Comerciants, amb el següent primer divendres del mes, que en aquest cas cau 8 de gener, però tenint en compte que abans està la nit de Reis, “per a què siga més festa, s’ha pensat en el sorteig de Nadal” i és per això que aquest divendres s’haurà de complimentar una butlleta que et permetrà participar en eixe sorteig.

A partir de hui es podran veure exposats els regals del sorteig de la Campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants, el que ens indueix a pensar que en aquest apartat també s’ha produït un canvi, que confirmava la presidenta de l’associació “perquè trobem que han d’eixir més persones agraciades”.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego convidava a tothom a eixir aquesta vesprada a passejar-se pels carrers del centre del poble i a visitar les tendes i aprofitar dels descomptes del I Divendres Comercial.

652 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!