I Campanya d’arreplegada de joguets per als xiquets i xiquetes sense recursos

Durant tot el mes de desembre es podran dipositar les joguines en bon estat que estiguen arraconades a la cambra, a la residència de Pego. La finalitat d’aquesta campanya impulsada per la Regidoria d’Igualtat d’Oportunitats és que el poble de Pego contribuisca a dibuixar un somriure en el rostre d’aquells xiquets i xiquetes que no rebran regals per Reis perquè les seues famílies no tenen recursos per a regalar-los-els.
2009 serà recordat, en la seua vessant positiva, com l’any en què es va iniciar la I Campanya ‘Joguets per a tots i totes’. Una campanya impulsada per la regidoria d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament de Pego que convida a tot el poble de Pego a ser generós i donar aquells joguets, en bon estat, que ja no s’utilitzen a casa perquè xiquets i xiquetes de famílies sense recursos puguen continuar jugant en el 2010.

Àngel Sendra, regidor d’Igualtat d’Oportunitat, destacava que amb la proposta “donaríem una alegria als xiquets, eixe somriure de Nadal que tots esperem i desitgem”.

Una vegada més, es demana a la gent de Pego que demostre la seua solidaritat, en aquest cas, no amb diners, sinó amb generositat, donant allò del que ja no es fa ús com són les joguines dels nostres fills i filles, ja majors. Així, durant tot el mes de desembre podeu deixar eixes joguines en bon estat que estan retirades, a la residència de Pego. Explicava el regidor d’Igualtat d’Oportunitats que “des de Serveis Socials posarem en marxa el repartiment entre les famílies que tenim contacte i d’altres que pugen veure’s en la necessitat i ho demanen”. Al mateix temps, esperava Àngel Sendra que “la campanya resulte ja que és la primera vegada que es duu a terme” des de la Regidoria d’Igualtat d’Oportunitats.


475 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!