Santa Cecília llatinoamericana

Així es presenta enguany el concert en honor a la patrona de la música, amb ritmes de l’Amèrica Llatina. D’altra banda, en el concert de la Banda de Pego, que tindrà lloc dissabte 5, a les 10 de la nit, al Teatre Municipal s’incorporaran 10 nous educands. Després del concert, la festa continuarà al Saló Fillol’s, on se soparà i es ballarà al ritme, aquesta vegada de les cançons que seleccione la discomòbil contractada pels músics, que conviden a tothom que vullga passar-ho bé, a acudir. El canvi d’ubicació és deu a la consideració cap al veïnat del Musical.
Santa Cecília, patrona de la música, serà homenatjada aquest dissabte, 5 de desembre, per l’Agrupació Musical de Pego amb un concert ben especial, dedicat a la música Llatinoamericana, tant tradicional com simfònica, per a posar en relleu un grup significatiu de compositors d’Amèrica Llatina que en el segle XX van obtenir el reconeixement internacional. Així, indicava, ja a finals de setembre, el director de la banda de música de Pego, Miguel Ángel García Boscà, que el concert de Santa Cecília serà “un concert molt animós”.

Boleros, mambos, salses, cúmbies… formen part del repertori triat per a l’ocasió. Un recull de composicions, que aventurava Llorens Seguí, president de l’Agrupació Musical de Pego, pot fer que “ens alcem a ballar i tot”.

En aquest proper concert de la banda, l’Agrupació Musical de Pego, celebra la incorporació de 10 educands a la família de la banda gran, el que interpreten, des de la directiva, com “els fruits de quatre anys de treball, després d’uns anys de poca incorporació d’alumnes a la banda gran”. 9 d’eixos 10 educands “formats ja en la banda jove”, ressaltava el president de l’Agrupació que insistia que estos joves músics “porten una preparació molt bona”.

Entre els actes que acompanyaran el concert de Santa Cecília es troba una vetllada que, els i les músics de l’Agrupació Musical de Pego, acabaran al Saló Fillol’s ballant les cançons que faça sonar la discomòbil que els permetrà deixar els instruments descansar per a gaudir de la música d’una altra manera. La novetat enguany és el canvi d’ubicació d’aquestes activitats posteriors al concert, que es traslladen al Fillol’s per tal de “no molestar el veïnat del Musical”.

Acabem, amb la invitació pública del president de l’Agrupació Musical de Pego, Llorens Seguí, perquè tot Pego acudisca dissabte a la nit al Teatre Municipal a gaudir de la música llatinoamericana.

768 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!