Hui s’ha obert el període d’inscripció per a gaudir del Bono Viatge Comunitat Valenciana

A les dotze del migdia s’iniciava el termini per a inscriure’s a través del web https://bonoviatgecv.gva.es i demanar les ajudes del programa bono viatge que ha posat en marxa la generalitat valenciana.


L’objecte del Programa és facilitar, a través d’ajudes directes, que les persones residents en la Comunitat Valenciana realitzen viatges turístics. El programa estableix tres períodes per a gaudir de les ajudes, hui ha començat el primer, que durarà fins al 31 de desembre. A l’1 de gener de 2021 s’obrirà el segon, i el tercer serà a partir del 13 d’octubre de 2021.

Es tracta d’una ajuda directa que cobrirà el 70% del cost dels serveis subvencionables, amb un màxim de 600 euros per Bono Viatge CV. El règim de concessió d’aquesta serà per ordre de formalització de reserves conformes en allotjaments turístics i agències de viatges adherits al Programa.


Els serveis subvencionables són estades en hotels i allotjaments turístics de la Comunitat inscrits en el programa d’almenys 2 nits i a mitja pensió. La Generalitat subvenciona el 70% del cost a totes aquelles persones majors d’edat i residents en la Comunitat Valenciana que s’inscriguen.


Les persones interessades han d’accedir al web i registrar-se. Se’ls subministrarà un codi i en un termini màxim de set dies han de posar-se en contacte amb l’agència de viatges o allotjament en el que volen gaudir del bo en el seu viatge a partir de hui i fins al 31 de desembre. El sistema exigeix disposar d’un certificat electrònic. També es pot acudir directament a una agència de viatges que forme part del programa i ells s’encarregaran de fer totes les tramitacions.

El web, el recordem, https://bonoviatgecv.gva.es/

755 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!