Hui es concedeix altres 15 ajudes Parèntesi a empreses de Pego

La junta municipal de govern aprova hui la concessió de les ajudes Parèntesi a altres 15 empreses i persones autònomes del municipi. Així, l’Ajuntament de Pego concedirà finalment un total de 60 ajudes, perquè el passat dia 8, recordem, es va resoldre favorablement altres 45 peticions.

Segons ha informat el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, el muntant econòmic de les ajudes que s’aprova hui és de 32.000 €, quantitat que se suma als 104.200€ de la primera tanda d’ajudes.


Sendra ha indicat, a més, que pròximament s’obrirà un termini de 5 dies per a presentar al·legacions, tant per part de les persones que han aconseguir l’ajuda, si no estan d’acord amb les quantitats que se’ls ha concedit, com per les qui han vist la seua sol·licitud denegada.


Les ajudes Parèntesis, del Pla Resistir, estan dotades amb un fons de 290.389€ aportats per la Generalitat Valenciana, Diputació d’Alacant i Ajuntament de Pego. Estan destinades als negocis locals dels sectors que més han patit les mesures restrictives imposades per a fer front a la crisi sanitària de la covid-19, com són l’hostaleria i oci nocturn, allotjament i turisme, activitats esportives i d’entreteniment, cultura i espectacles i venda no sedentària. Com que la quantitat total concedida és d’uns 136.200€, queda un romanent del fons que, ha avançat Ricardo Sendra, serà emprat per a crear noves línies d’ajudes per als negocis d’altres sectors afectats per les restriccions, en les quals ja s’està treballant.

 

711 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!