Hui comencen els “Dimecres a l’arxiu. Taller d’història”

L’activitat Dimecres a l’arxiu, és un taller d’història que s’impartirà a la Casa de Cultura. Segons ha explicat Joan Miquel Almela, des de l’arxiu municipal aquest any han volgut tornar a reprende els tallers.

Les xerrades seran impartides tots els dimecres del mes de febrer, març i abril de 17:30h a 19:00h. Durant aquesta estona els participants podran conèixer de més a prop Pego, els monuments, costums i personatges que el constitueixen i el fan únic, comenta Almela.

En altres edicions les fotografies i els documents de l’arxiu han ajudat a il·lustrar cada un dels temes tractats. Però aquesta edició torna amb aires renovats. I com ha avançat Miquel Alemela s’utilitzaran alguns vídeos, que han segut donacions del fotògraf Vicent Gilabert.

El taller d’història comença el dimecres 5 de febrer i estarà impartit per Joan Miquel Almela. Tal i com ens ha dit ell mateix “ha tingut una gran acollida, compta ja amb 55 persones inscrites”. Si algú vol formar part d’aquest punt d’encontre ha de telefonar al 96 55 7 2801 o enviar un missatge al correu electrònic arxiumunicipal@pego.org. Les places estaran obertes fins omplir aforament.

1147 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!