El Ple del Consell de la Generalitat es reunirà demà a Xàbia i el President visitarà Pego

Els membres del Consell (format per PSPV, Compromís i Unides Podem) tenen previst celebrar demà la seua sessió setmanal a Xàbia i els consellers es quedaran a la comarca perquè aquest cap de setmana participaran en els seminaris que semestralment s’organitzen per a analitzar l’acció de l’executiu valencià.

Dins d’aquest apropament del Consell a la nostra comarca, s’ha previst que el president de la Generalitat, Ximo Puig, visite demà Pego i acudisca a la Cooperativa.

Segons el pla establert per a demà, a Xàbia tindrà lloc també la roda de premsa posterior a la reunió, que ofereix habitualment la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, per a donar compte dels acords de la sessió.

Aquesta espècie de convivència dels consellers i els seus equips de treball es farà a Dénia durant el dissabte i el diumenge. Les sessions van ser instaurades en el primer govern de Ximo Puig amb l’objectiu de fomentar la cohesió interna entre els consellers. En elles, el president i els consellers analitzen les polítiques posades en marxa en els últims sis mesos i plantegen una sèrie d’objectius per als següents. Els últims d’aquests seminaris s’han celebrat a Gandia i a Simat de la Valldigna i a Orihola.

1046 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!