Gala solidària a benefici d’Obrint Camí este dissabte a Pego

La cita és a les 19h., al Teatre Municipal. En la III Gala solidària a benefici d’Obrint Camí actuaran diferents artistes de Pego i hi haurà sorpreses incoporades per al públic que hi assistisca. L’espectacle es desenvoluparà en dos parts. Es pot adquirir fila 0.
L’Associació Obrint Camí ha recuperat una activitat que havia deixat descansant durant dos anys per la demanada que han detectat de la mateixa. Es tracta de la III Gala Solidària a benefici d’Obrint Camí.

L’Associació de persones amb discapacitat de Pego, L’Atzúbia i les Valls ha preparat un còctel d’actuacions de cantants amateurs i grups de ball coneguts de totes i de tots. Una oportunitat per a tornar a vore a tota eixa gent de Pego que gaudix amb un micròfon a la mà o amb un escenari als peus.

L’entrada és de 6 euros i es pot adquirir a la Casa de Cultura o el mateix dia a la taquilla del teatre municipal on durà a terme. També es pot comprar fila 0 si no et pot acudir però es vol ajudar.
Amb esta gala solidària a benefici d’Obrint Camí, que no deixarà indiferent ningú, l’associació pretén aconseguir la complicitat de la gent del poble perquè col·labore en este projecte que va començar a caminar el 1994 i que des d’aleshores intenta millorar la vida diària de les persones amb discapacitat i a les seues famílies.

En esta ocasió la gala solidaria a benefici d’Obrint Cami comptarà amb la Coral del CEAM, Dolores ‘La Coloma’, el ball d’Agustí i Raquel, Joan ‘Pitxana’ o Fernando ‘Melonet’. A més de sorpreses que el públic assistent podrà anar descobrint a mesura que avança la gala.

La cita, dissabte 20 d’octubre a les 19h., al Teatre Municipal.
579 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!