El Centre Excursionista de Pego rep 2 subvencions per l’organització de la primera prova de la Copa d’Espanya d’escalada en bloc

L’organització de la prova va tenir un cost total de 6.800 euros. Ara rep el 9’63% de la Diputació d’Alacant, 654’82 euros i 1000 euros per part del Consell Valencià de l’Esport.
Dos dies abans de que es desenvolupara a Pego la primera prova de la I Copa d’Espanya d’Escalada en bloc, Bruno Macías, el tècnic encarregat d’equipar els blocs, afirmava que esta prova “marcarà la història de l’escalada”.

L’organització d’eixa prova que va reunir als millors escaladors i escaladores en bloc de l’estat va costar 6.800 euros. Després dels mesos passats el Centre Excursionista de Pego, l’encarregat local d’organitzar l’esdeveniment esportiu ha rebut la confirmació de dos subvencions que ajuden a sufragar la despesa econòmica. Una és per part de la Diputació d’Alacant que els concedix el 9’63% del total, l’equivalent a 654’82 euros. L’altra ajuda arriba del Consell Valencià de l’Esport que ha concedit 1.000 euros al Centre Excursionista de Pego.
631 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!