Futbol Sala i Tennis en primera plana

El futbol sala decideix el campió del Trofeu “Copa Vila de Pego” aquest dissabte a partir de les 7’30 de la vesprada entre els equips més preparats de la lliga, el Yesos Costa i Sports la Casa. A partir de les 10’30 de la nit acomiadaran la temporada. Avui comença la fase prèvia del “I Obert de Tennis Vila de Pego” al Club de Tennis. D’altra banda, en futbol es juga la quadrangular dels benjamins A, B i C del Pego al Cervantes a partir de les 9 del matí. Futbol Sala i Tennis, són els protagonistes esportius d’aquest cap de setmana. El trofeu “Copa Vila de Pego” 2007 de Futbol Sala arriba a la seua fi aquest dissabte amb un dels partits que s’esperen siga el més disputat de tota la temporada, ja que enfronta als dos equips més forts de la lliga: el Yesos Costa/Ramon Costa, campió de lliga 2007 i l’Sports la Casa, campió de la lliga de l’any passat. Així que l’espectacle esportiu aquest dissabte a les 7’30 de la vesprada al Pavelló Cobert Municipal està assegurat, almenys així ho afirmava el vicepresident de l’Associació Esportiva de Futbol Sala, Fernando Garcia.

Abans de la gran final es jugarà el trofeu “La FULLANA”, a partir de les 18.00 hores entre l’últim i el penúltim classificats de la lliga, el Team Tip-Top i el Vall d’Ebo. Una vegada jugats els dos partits, a partir de les 22.30 hores, en el passeig EL CLOT, es realitzarà l’entrega de trofeus de la lliga i la copa i després disco-mòbil per a tots i totes per tal d’acomiadar l’any esportiu de la millor manera possible. Però tot i que ara hi haurà vacances per als jugadors, la junta directiva ja està pensant en quan celebrar les 24 hores de futbol sala, que es perfilen per a mitjans de juliol, tot i que aquestes dates encara estan per confirmar.

Parlem ara de tennis, perquè el nou professor del Club de Tennis Pego, Kiko Morera, que des d’octubre és l’encarregat de dur endavant l’escola de tennis, ha entrat fort i per tal de fomentar el joc entre els alumnes i alhora també amb l’objectiu de donar a conèixer entre la població l’activitat que es desenvolupa en l’escola de tennis del Club, ha organitzat el “I Obert de Tennis Vila de Pego”.

Aquest primer obert de tennis és exclusivament masculí i té una borsa de premis en metàl•lic que arriba fins als 2.400 euros: 750 per al campió, 450 per al finalista, 275 per als semifinalistes i 150 per als que arriben a classificar-se per als quarts de final. Avui mateix comencen els partits de la fase prèvia que duraran fins el dilluns 11 de juny. Entre els jugadors en aquesta fase hi ha cinc participants pegolins: Arnau Giner, Carlos Folques, Carlos, Costa, Vicent Andrés i Jesús Mengual.

La fase final comença el 12 de juny i s’allargarà fins el diumenge 17 de juny dia de la gran final, que se celebrarà a les 11 del matí. La semifinal es jugarà el dissabte a les 4 de la vesprada. En aquesta fase juguen els 8 millors classificats en el rànquing: Tony Holzinger, , Ivan Esquerdo Andreu, Marcos Jiménez Letrado, Juan Miguel Such Pérez, Angel Alonso Campos, David Estruch Mañó, Fernando Baños López i Edgar Pallarés García.

Acabem els esports parlant de futbol perquè aquest dissabte 9 de juny a partir de les 9,00 del matí es disputa el Quadrangular dels equips benjamins, A, B i C del Pego contra l’Ondarense al camp de futbol Cervantes.422 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!