Festes no entra a valorar el provocatiu lema del carnestoltes de Gandia

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego, assegura que “l’estil d’aquesta Regidoria i d’aquest ajuntament no ens permet entrar més a fons en cap discussió” i convida a “qui vullga vindre al Carnestoltes de Pego, siga de la Safor, de la Marina, del Comtat o de l’Alacantí”. Sobre el lema triat per Gandia, Festes manifesta que “és lamentable que qualsevol Ajuntament o entitat haja de fer ús de lemes tan infantils com el s’ha utilitzat per a evitar que la gent decidisca on vol passar la nit de Carnestoltes”.
Carnestoltes de Pego és la festa més coneguda del municipi fora de les seues fronteres. És un fet que any rere any es comprova amb l’arribada de milers de persones a Pego la Nit de Carnestoltes,. A la Marina Alta i, fins i tot a la Safor, molts pobles el celebren abans o després o intenten no fer coincidir les hores perquè saben que tenen poc a fer. No obstant, este cap de setmana sorprenia a propis i estranys el lema triat per l’Ajuntament de Gandia per a promocionar la seua nova aposta per esta festa, ‘Desapega’t’, un missatge que, sense haver de llegir massa entre línies, convida a no vindre a Pego la Nit de Carnestoltes. Una mostra més de la força d’esta festa al nostre municipi.

Ràdio Pego es posava en contacte amb la regidoria de Festes per saber la seua opinió al voltant d’este fet. La resposta ha vingut per escrit amb una nota de premsa. En ella des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego es va manifestava que “és lamentable que qualsevol Ajuntament o entitat haja de fer ús de lemes tan infantils com el s’ha utilitzat per a evitar que la gent decidisca on vol passar la nit de Carnestoltes”.
Des de la regidoria de Festes es recorda que “per Pego ja han passat moltes i moltes generacions al llarg dels més de 30 anys d’existència del nostre Carnestoltes.” I aclarixen que “la festa es fa per a què la gent disfrute”.

Afirmen que “el Carnestoltes de Pego és una festa característica i que si ha perdurat al llarg dels anys és perquè la gent ens ha respost any rere any. Cada poble es dóna a conèixer per unes festes, monuments o fins i tot, per programes televisius, però que tenen l’essència de la ciutadania que hi viu, i precisament eixe és l’encant de la festa, que tothom és ben rebut i es troba com a casa”.

Conclou la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego manifestant que “l’estil d’aquesta Regidoria i d’aquest ajuntament no ens permet entrar més a fons en cap discussió, només ens cal dir que tot aquell que vullga vindre al Carnestoltes de Pego està convidat, siga de la Safor, de la Marina, del Comtat o de l’Alacantí”.
818 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!