El Centre Excursionista de Pego inicia la campanya de recuperació de sendes 2013

Ho feia ahir per la vesprada a la senda nova del Bodoix a la Figuereta, una ruta que s’inaugurarà el proper 3 de març, encentant les activitats de celebració del 40 aniversari del centre.
És conegut que una de les tasques que desenvolupa el Centre Excursionista de Pego és la de recuperar sendes perdudes pel seu desús a les muntanyes del nostre entorn. I en això estan. Ahir van començar una nova campanya de recuperació de sendes per a este 2013.
Durant el primer semestre de l’any el Centre Excursionista de Pego té programat traçar una nova senda del Bodoix a la Figuereta. Esta senda s’inaugurarà el proper diumenge 3 de març i serà el tret de sortida d’una sèrie d’activitat que ha elaborat el centre per a celebrar el seu 40 aniversari.

Altres propostes de recuperació per al primer mig any de 2013 és el primer tram de la senda del Xical i el camí de l’assagador de Pego a Sagra. A més, esta campanya de recuperació de senders comporta la instal·lació de noves senyalitzacions a la zona d’Almiserà i d’instal·lació de postes indicatius a la senda dels Tolls d’Ebo.
807 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!