Fa un any que AMADEM visita una vegada al mes la Mancomunitat de Serveis Socials

El primer dimarts de cada mes des del mes d’octubre de 2016, l’ONG per la Salut Mental de la Marina Alta està a Pego aproximant la seua assistència a les persones que la necessiten. Es tracta d’un servei d’informació, orientació i assessorament psicològic a persones que patixen alguna malaltia mental o als seus familiars.

not5185El 1r dimarts de cada mes, des d’octubre de 2016, podem trobar a l’ONG per la Salut Mental de la Marina Alta, AMADEM a la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, L’Atzúbia i les Valls. Un servei d’informació, orientació i assessorament psicològic a persones que patixen alguna malaltia mental o als seus familiars com explicava Luisina Daives, psicòloga d‘AMADEM.

logoEl despatx que s’ha destinat per la visita mensual d‘AMADEM es troba al primer despatx, al de la dreta, de la seu de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i Les Valls. La psicòloga d’AMADEM traslladava a la població pegolina la importància que «consulten, que pregunte, que s’apropen, que no es queden a casa» i assegurava que es tracta d’un «servei molt íntim, estaran molt cuidats i hi ha moltíssima confidencialitat».

La finalitat d’este servei, que ha estat possible gràcies a la disposició de l’Ajuntament de Pego, és aproximar i facilitar el desplaçament a aquelles persones que ja són usuàries d’AMADEM i, per a les que no ho siguen, ja que la seua d’AMADEM està a Pedreguer, el que significa que s’ha d’agafar un vehicle privat. Per a poder acudir a este servei mensual a Pego de l’ONG per la Salut Mental de la Marina Alta s’ha de sol·licitar cita prèvia al telèfon 96 557 06 01.

1573 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!