Este diumenge IX Trofeu Verge del Pilar

Havent passat dos anys des de la darrera edició, enguany la Societat de Caça i la Guàrdia Civil de Pego tornen a col•laborar en l’organització d’aquesta gran tirà de colom. El diumenge de matí tindran lloc els entrenaments i per la vesprada es realitzarà el concurs que és federat. Hi haurà un màxim de 100 escopetes i al voltant de 1.700 coloms. Gran tirà de colom aquest diumenge. Des dels informatius de Ràdio Pego volem aclarir eixa confusió de paraules. I és que el colomí a Pego s’utilitza per a referir-se a les cries del colom. El colomí és, però, més conegut al poble com a “pichonet”, com aclaria Juan Bautista, el president de l’Associació.

Cada dos anys se celebra una edició del Trofeu Verge del Pilar a Pego, enguany és un d’eixos anys en què es realitza aquesta gran tirà, que arriba a la seua novena edició. L’activitat està organitzada entre la Societat de Caçadors i la Guàrdia Civil de Pego. Totes les expectatives indiquen que hi haurà una gran assistència de participants en una jornada dividida entre els entrenaments del matí i el concurs de la vesprada.

Bautista informava que hi haurà un màxim de 100 escopetes disponibles i que està previst que hi haja al voltant de 1.700 coloms durant tota la jornada, un nombre que assegura el president de la Societat de Caçadors, converteixen al IX Trofeu Verge del Pilar en una “tirà excepcional” que a més computarà en tots aquells caçadors que estiguen federats perquè ha estat publicada oficialment.430 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!