Resum de la jornada del cap de setmana de futbol i bàsquet

Les categories superiors del Pego C.F. aconsegueixen sumar punts en la darrera jornada. En bàsquet els equips pegolins continuen dominant sense esforç els rivals. A més informem de la millora de l’acondicionament del sòl al Pavelló Cobert per part de la regidoria d’esports. PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

A CASA
Dissabte, 12 d’abril.

11:30 h. Camp del Cervantes. Perden
Infantil “B” del Pego CF 0 – CD La Nucia 9

Diumenge, 13 d’abril.

11:30 h. Juvenils del Pego CF “A” 3 – CD Xeraco 1

La primera alegria venia en acabar el partit del Juvenil “A” del Pego que guanyava per 3 a 1 al Xeraco. Gols marcats per Jato, Noe i Sergi. El resultat, tot i ser positiu, obligava a pronunciar frases com aquesta a Pablo Seral, l’entrenador de l’equip “m’agradaria que valoràrem si realment hem tingut capacitat per a dominar les situacions, el joc…”, ja que al principi ho han passat malament. Finalment, però els rogets han pogut agafar cos i la sincronització entre els jugadors que han aconseguit marcar ha estat encertada, permetent-los arribar a l’objectiu marcat.


Seral, però, continua dient que “és complicat” perquè hi ha molts factors que influeixen en cada partit que s’afronta i cada jornada és un nou repte.


17:30 h. Pego CF “B” 1 (gol de Sergi) – Gorgos CF 1

Per la seua banda, el Pego “B” només va aconseguir empatar. Emportant-se un sol punt per al seu caseller particular. “Hem dominat el partit” –referint-se a la primera part-, afirmava Peris però no ha estat prou per a rematar. En la segona part les coses canviaven radicalment per a l’equip roget, com explicava, ben gràficament el seu entrenador, Peris, “ni han dominat, ni han jugat, ni han intentat jugar…”

Al respecte de l’actuació de l’àrbrit, Peris no es quedava curt en explicació, “eixa manera de xiular no és l’adequada. Així li ho he dit al descans i m’ha expulsat” i afegia el tècnic sobre la predisposició del col•legiat, “ha vingut en la idea feta”. I és per això que el Pego no ha pogut aconseguir més en aquest partit.


FORA DE CASA

Dissabte, 12 d’abril.

Pel matí els Benjamins i Alevins se’n van anar a jugar al Polígon Municipal de Pedreguer, contra els respectius del CD Pedreguer, a les 10:00 h. ho feren els Benjamins empatant a 0 gols, i a les 11:00 h. els Alevins que guanyaren per 1 a 3.


17:30 h. Al Camp Municipal de Pedreguer. Perden
Juvenils del CD Pedreguer 2 – Juvenil del Pego CF “B” 0

L’Infantil “A” i el Cadet es desplaçaren per la vesprada a Benidorm, al Camp Municipal “Racó de Loix”, on jugaren a les 17:00 h. els de l’Infantil “A” que van guanyar al CD Atlètic Benidorm “B” per 0 a 8, i a les 19:00 h., un marcador totalment contrari a l’anterior. El Cadet es va veure les cares amb el CD Atlètic Benidorm “A” i va acabar perdent per 8 a 0.

Diumenge, 13 d’abril.

A les 17:00 h. Camp Municipal “Vicente Garcia” de Torrevella el Pego C.F. de Tercera Divisió va empatar contra el Torrevella aconseguint així sumar un punt que aconsegueix mantenir-los fora dels llocs de descens i sumar 37 punts. Tot i això el Pego no pot relaxar-se perquè com ja va dir el dijous passat el seu entrenador, Vicent Cardona, “tots els partits fins el darrer a La Nucia són una final” i és que el següent classificat, l’Olímpic va aconseguir vèncer al Novelda i es troba a només un punt dels rogets és per això que aquests no han de perdre la seua propera cita davant el Vila-real C, un dels equips, com el Torrevella que no es juga res perquè se situa en els llocs segurs de la taula. Així les coses, potser la propera cita del Pego al Cervantes hauria de ser recolzada per l’afició.

FC Torrevella 2 – Pego CF 2


BÀSQUET

JORNADA VINT-I-TRES (12 d’abril)

Els xics juguen a casa, al Pavelló Ausiàs March, el dissabte 12 d’abril: Tots dos guanyen, els júniors amb un folgada victòria i els sèniors amb un ajustat resultat.

18:00 h. Júnior masculí del CB Pego 70 – CB de Benissa 37
20:00 h. El Sènior masculí del CB Pego 47 – CB Ciutat d’Albaida 43

Les xiques juguen fora de casa: De fet només ho arriben ha fer les júniors que vencen, sense cap problema a les adversàries. El partit de les sèniors s’ajorna fins divendres que ve.

Les Júnior jugaren a València, el dissabte 12 d’abril, a les 17:00 h.
CB El Pilar “B” 26 – CB Pego 46

I les Sènior ho fan a El Verger, dissabte 12 d’abril, a les 17:30 h.
CB El Verger – CB Pego (Aquest partit s’ajorna fins el divendres que ve).

D’altra banda, des de la regidoria d’esports s’ha donat compte de les obres d’acondicionament del pavelló cobert que es van dur a terme durant els dies 10 i 11 d’abril per a millorar el sòl de la instal•lació esportiva. Aquests obres han permès eliminar les bosses que s’havien format sota la pista de joc i que perjudicaven el bon desenvolupament dels encontres i competicions. Recordem en al Pavelló Ausiàs March es disputen la Lliga de Fubol Sala i la de Bàsquet.

Amb aquesta nova actuació s’han fixat i aplanat, mitjançant l’encolat del sòl, la gran quantitat d’aquestes bosses d’aire que s’havien acumulat deixant la pista en unes bones condicions d’ús, evitant d’altra banda possibles lesions, caigudes i bots incorrectes de la pilota.

La pista va entrar en funcionament en 1998, ara fa 10 anys.


407 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!