Està obert el termini per presentar-se al Concurs de Cartells de «Pego també tapeja»


S’han fet públiques les bases de la cinquena edició del concurs de Cartells de «Pego també tapeja».

Les obres, que han de ser inèdites i en format digital, s’han d’enviar per correu electrònic a l’Agència de Desenvolupament Local de Creama Pego, abans de les dos de la vesprada del 5 d’abril. L’adreça de correu per fer l’enviament és adl-pego@creama.org

Els autors dels cartells han de ser majors d’edat i residir dins de l’estat espanyol. Presentaran treballs en color, que, obligatòriament, han de contindre la llegenda «VI Fira de la tapa «Pego també tapeja», 17, 18 i 19 de maig de 2019. #firatapapego2019.

Una vegada que haja finalitzat el termini de lliurament dels cartells, el 5 d’abril, tots els treballs presentats es pujaran a un àlbum creat en la pàgina de Facebook de Creama Pego, sense fer públic els noms dels autors, per tal que es faça una votació entre els usuaris de la xarxa. La data límit de la votació serà el 15 d’abril.

El guanyador o guanyadora, serà premiat amb un tiquet regal d’una tapa més una beguda en cadascun dels restaurants participants en la fira de la tapa, per a consumir dels dies 17 al 19 de maig.

Per a més informació, cal contactar amb el Creama, telefonant al 96 557 12 55.

1280 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!