Està ja tot quasi a punt per a la Fira del Comerç i Festivitats de sant Miquel

La Fira del Comerç i festivitats de sant Miquel estan cada dia més a prop. Les activitats programades per l’Ajuntament de Pego, Creama i l’Associació de Comerciants i Professionals, s’iniciaran ja el divendres, dia 27 perquè a les deu de la nit es farà l’Aurora pels carrers del poble, eixint des de l’ermita de sant Miquel. I en finalitzar, s’oferirà una xocolatada.


La II Fira de Comerç de Sant Miquel serà inaugurada el dissabte a les deu del matí. I allí estarà Ràdio Pego per a contar-ho en directe. Comptarem amb un estand propi, al barri de Sant Miquel, en què es donaran cita al voltant de 30 comerços, empreses i entitats. A més a més, sis bars i restaurants s’han unit a la celebració de la fira oferint menús especials.


L’exposició de productes i serveis es completarà amb activitats per als més menuts, oferides pels veïns de sant Miquel, a les deu i mitja del matí i a les cinc de la vesprada. També hi haurà actuacions musicals.

El grup Trilogy actuarà al migdia i Tàndem a les set de la vesprada. Per a tancar la programació del dissabte, a les deu es farà un sopar al carrer organitzat per l’associació de sant Miquel.


Cal recordar que en aquesta jornada tindrà lloc també la segona edició del Concurs de Pintura Ràpida Els participants seran rebuts a les nou, a la Casa de Cultura, i hauran de crear les seues obres al llarg del matí, fins a les dos de la vesprada. El veredicte del jurat es donarà a conéixer a les sis i es farà el lliurament dels premis.


La fira i festivitat finalitzaran el diumenge. A les nou del matí es donarà inici a la ruta de les ermites, que partirà de la de sant Miquel. Els qui vulguen fer-la s’han d’inscriure en la Tourist Info de Pego i les Valls, el telèfon és el 96 640 08 43.


Per últim, a les dotze del migdia tindrà lloc la missa en honor a Sant Miquel i el tradicional repartiment de panets beneïts, amb l’actuació de la coral del CEAM.
  

 

1713 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!