Aquest cap de setmana es commemora el centenari del descobriment de la Cova del Rull

Al 1919 es va descobrir la Cova del Rull, a la Vall d’Ebo. Així doncs, enguany se celebra el centenari del descobriment. Aquest cap de setmana tindran lloc els actes commemoratius, que començaran el dissabte, dia 28.


La programació s’iniciarà al migdia, amb un acte de lliurament de la placa commemorativa del primer centenari del descobriment per part de l’Associació de Coves Turístiques Espanyoles. Serà a la Cova del Rull, a les dotze i estarà amenitzat per la banda de música. En finalitzar, a la plaça de les escoles s’oferirà un vi d’honor a tots els assistents.


Ja de vesprada, a les sis, la soprano Montse Bermúdez oferirà un concert especial per a l’ocasió. L’escenari serà la mateixa Cova del Rull, amb entrada gratuïta, però, aforament limitat.


Els actes commemoratius continuaran el diumenge, jornada en què s’oferirà una paella popular al carrer sant Miquel a les dos de la vesprada. També hi haurà música en directe… Els qui vulguen tastar la paella hauran d’adquirir els tiquets, que tenen un preu de 5 euros per persona- a l’Ajuntament de la Vall d’Ebo, o reservar-los telefonant al 96 557 14 13.

1281 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!