El Grup d’Operacions Especials inicia avui el seu entrenament a Pego

Militars del Grup d’Operacions Especials de l’Exèrcit han arribat aquest matí a Pego per a fer dos sessions intensives d’entrenament. Amb el col·legi Cervantes com a centre d’operacions, el grup ha estat rebut per la regidora de Sanitat, Alicia Siscar. Però, abans els seus comandaments han passat per l’Ajuntament de Pego i han explicat el motiu de la seua estada, a l’alcalde, Enrique Moll.


L’exèrcit ha triat Pego per considerar que el municipi reuneix característiques idònies per a aquesta activitat, mitjançant la col·laboració amb Acció Urgent. El grup està integrat per uns 15 GOEs que rebran formació teòrica i pràctica a les instal·lacions del Cervantes durant dos jornades intenses.


Demà dijous el Grup d’Operacions Especial, junt amb Acció Urgent, Guàrdia Civil i Policia Local tenen previst dur a terme un simulacre d’atemptat terrorista a Pego.

Serà a partir de les onze del matí, i comptaran amb la col·laboració d’estudiants de 4art d’ESO de l’IES Enric Valor, joves que faran de víctimes en aquest atac simulat.

1600 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!