Esquerra-Pego exigeix que es derogue el projecte del camp de golf

El cap de llista de la formació política, Saül Ortolà, assegura que, de traure representació municipal, no pactarà amb cap partit polític que recolze el camp de golf. Ortolà aboga perquè primer s’acabe d’executar el PGOU i s’òbriga Benitubes. Aquestes declaracions les feia el líder republicà en el context de la campanya ‘un café amb Esquerra-Pego’ que el partit proposa els dijous a la seua seu.
Els dijous pel matí, dia de mercat, Esquerra-Pego obri la seua seu, situada al C/ Major, per convidar a la gent que vullga a prendre’s ‘un café amb Esquerra-Pego’. Aquesta proposta de precampanya la presentava ahir als mitjans de comunicació comarcals el partit republicà. L’objectiu de la iniciativa segons el candidat a l’alcaldia per Esquerra, Saül Ortolà, és “anar trobant-nos en la gent, explicar el nostre projecte cara a cara […] i també nosaltres interessar-nos pels problemes i inquietuds que té la gent sobre qüestions d’este poble”, explicava el candidat a l’alcaldia Saül Ortolà qui assegurava que “la major part de les voltes coincideixen” les inquietuds de la gent de Pego amb les d’Esquerra-Pego. Detallava Ortolà que el que la majoria de gent té és “curiositat” de saber que és el que vol Esquerra. Un partit nou en l’esfera política local pegolina que, segons Saül Ortolà és “un projecte jove, renovador, en propostes noves”.

La campanya ‘Un café amb Esquerra-Pego’ cada setmana canvia de tema principal i durant la jornada d’ahir dijous, el tema triat va estar l’urbanisme, més concretament, el camp de golf, que recordava Ortolà que “tenim un projecte damunt la taula pendent d’aprovació per la Conselleria que ha aprovat el Bloc, el PSPV-PSOE i Ciutadans de Pego, anteriorment PP, o siga, que els quatre partits que formen l’Ajuntament de Pego en estos moments, ofereixen el mateix model urbanístic front a això, nosaltres proposem una alternativa”, ja que concloïa el líder d’Esquerra-Pego “nosaltres pensem que eixes propostes són economia especulativa” i proposava “front a això economia productiva”.

Aclaria Saül Ortolà que Esquerra-Pego “no ens oposem a tot” i puntualitzava que “pensem que el Pla General ja és hora de tancar-lo”, concretant que “s’ha d’obrir Benitubes”, contrastant-ho amb el camp de golf, que era qualificat per Ortolà de “mala inversió per als pegolins”. Aquesta qualificació duia al cap de llista d’Esquerra-Pego ha proposar “que es derogue el camp de golf”. Saül Ortolà, pressuposant treure representació en les properes eleccions municipals i podent ser aquesta clau per a formar govern, anunciava a la resta de partits que “com a exigència per a formar govern en qualsevol altre partit, exigirem la derogació del camp de golf”.840 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!