Esports

El Pego CF ancara la 15ena jornada de tercera divisió amb la dolçor del resultat de l’últim partit de dins de casa. Però, aquest partit també va tindre consecuencies negatives, consecuencies que es voran reflectides al partit del proper diumenge contra el Torrevella.
Tomaca, Antonio i Borja no podran contar per a Moratal, per sanció federativa, de la resta de l’equip, llevat de lesionats d’última hora, estan tots preparats per al encontre.

El partit serà el diumenge a les 16’30 al Cervantes i estarà dirigit per Herrera Fernández assistit a les bandes per Leyva Garcia i López Poveda.

Per la seua banda el filial tindrà el dissabte a les 16’30 al Pujol el seu particular “derbi de la marjal”. Tant el Pego com l’Oliva estan classificats a la mitjania del tauler. Per al mister dels rogets, Ximo Piera, i la resta de l’equip, el guanyar aquest partit, a mes de trencar la raxa de partits perduts, es fonamental per a no perdre el tren dels llocs d’ascens.
Per tant serà el dissabte a les 16’30 al Camp del Pujol Pego CF “B” – UD Oliva “B”.

Altre “derbi de la marjal” en aquest cas al Municipal d’Oliva el dissabte a les 15’30 se les voran el UD Oliva i Pego CF de categoria Juvenil.
Rival directe per als rogets ja que a la classificació es troben els dos junts amb els mateixos punts.


ZONA BASQUET

Sènior Femení
Per problemes del Benifairó de la Valldigna, equip al que es tenia que a ver enfrontat el CB Pego. S’ha arribat a l’acord de ajornar-lo fins al proper 7 de desembre, dimecres, a les 20’30 hores.

Sènior Masculí
CB Pego – CB Genovès
El Pego es sisè a la classificació mentres que el Genovès es desè. Malgrat el lloc que ocupen els de la Costera ja que anar en compte amb ells, per que a la suma total, porten anotats 100 punts mes que el de Pego.

Júnior Femení
Les xiques de Naya es desplacen fins a l’Alcudia per a jugar contra CB Alginet-l’Alcudia
CB Alginet-l’Alcudia – CB Pego


FUTBET FEMENÍ

L’Inmovidal Ediden FSF de Pego rep el dissabte a les 18 hores al Pavelló Ausias March al Xaló Femení
Les de Pego son cinquenes a la classificació mentres que les de la Vall del Pop son les desenes.
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!