Esports: Esta nit el Pego juga contra el Catarroja

A partir de les 20.00 hores al camp Cervantes, enfrontament a la zona mitjana de la classificació.
Hi hauran connexions en directe des del camp.
El Pego i el Catarroja s’enfronten esta nit a partir de les 20.00 hores al camp Cervantes. Els dos equips es troben en la zona tranquil•la de la taula classificatòria i sols hi ha 4 punts de diferencia entre ells. Els pegolins són 10 i els de Catarroja són al lloc 13. S’espera un partit molt igualat, tot i que els rogets parteixen com a favorits per la gran segona volta que estan fent.

El tècnic local, Juan Carlos Eres no podrà comptar amb la presència de Lucas, lesionat i sancionat, ni d´Alfons Peirò, que continua amb molèsties, tampoc comptarà amb Borja, que també està sancionat. A aquestes baixes el míster pegolí ha d’afegir els dubtes de Cebolla i Beltrán. Malgrat tot Eres considera que estaran preparats per a hui. Totes aquestes circumstàncies podrien permetre a Pasqui, del filial, estar convocat.

Eres ha destacat la categoria dels jugadors d’atac del Catarroja. Els pegolins intentaran respondre a eixa qualitat tècnica amb velocitat. No obstant, el que més preocupa a la entitat que presidís Enrique Moll es la falta de concentració en determinats moments del partit, que després provoca que hagen de fer un gran esforç per remuntar els encontres, o els ha fet perdre més d’un punt.

Per la seua banda, el Dénia, que conta amb moltes baixes s’enfronta a l’alacant B en el seu camp. Un partit on deu puntuar si no vol perdre el tren dels llocs que porten a jugar la promoció.

507 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!