Esports: el Pego torna a perdre al ser incapaç de marcar un gol. En tant, gran èxit del la volta a Pego

El València CF B s’imposa al Pego CF per O a 1 al Cervantes. El juvenil empata front al Dènia B i el Pego CF B li guanya per 1 a 4 a la Nucia.

Day Day del Club Dianium guanya la volta a Pego on participaren 889 atletes.

El atleta del club Dianium, Mohamed Day Day, un habitual en les carreres del Circuit de la Marina Alta, va guanyar la cursa de Pego amb un temps de 33 minuts i 8 segons. En total disputaren la cursa 889 atletes. Day va quedar cinquè la setmana passada en la mitja marató de Dénia i el diumenge va quedar tercer en la volta a Peu a València.

La resta del pòdium va quedar de la següent manera: Omar Armando Gómez Ferrer va guanyar en Veterans A masculins, i Annaleah Emmerson, primera en veterans A femenines i absoluta amb 36 minuts i 56 segons.. Miguel Costa Jordà, va guanyar la categoria de veterans B i Maxine McKinnon la B de femenina.

Els estrangers van copar els primers llocs en les principals categories i Asan Tayebi va guanyar el juvenil masculí, Ian Sanders el veterans c masculí i Maria Amparo Costa Guillem el sènior femení. Pilar Adán López es va imposar en Veterans C femení. La jove Reché Dillén es va emportar el juvenil femení. Tota esta informació serà ampliada el proper dimarts de 8 a 9 de la nit en el programa Club Ambra de Ferran Ferrando.

Pel que fa al futbol, el Pego va tornar a perdre i es complica la vida. En esta ocasió va ser novament per la mínima i davant el València B, que va venir al Cervantes a especular amb el marcador i no li va anar malament. El Pego va eixir amb força en els primers instants i Braulio va disposar d’una clara oportunitat davant del porter però va creuar massa el baló que va arribar a pegar en el pal.

Aquesta acció va despertar al filial valencianista que va marcar al minut 25 del primer temps. A partir d’aquest moment nerviosisme i garra per part del Pego i solidesa defensiva per part del València que va poder sentenciar a la contra. L’entrenador va tornar a lamentar el de sempre. L’equip no marca i li marquen a la primera. No obstant, Juan Carlos Eres va destacar l’entrega de tot l’equip.

El proper partit s’afronta amb les errades a porteria a més del problema de les targetes, tot i que els jugadors intentaran aconseguir els tres punts davant el Burriana, que ocupa llocs de descens.

El Pego ocupa el lloc 16 de la classificació amb 40 punts i es troba a 4 del descens, posició que ocupa el Gandia amb 36 punts. Precisament els de la capital de la Safor van perdre a casa contra l’Oliva que ix dels llocs perillosos. El Dénia va guanyar per la mínima i consolida el quart lloc que el permet jugar la promoció.

En acabar aquest partit es disputà l’encontre entre el juvenil del Pego CF i el del CD Dènia B, que empataren a dos gols.