Esports: El Pego perd en el seu millor partit front a tot un líder com el Vila-real

Els rogets donen la cara davant el líder que s’emportà la victòria per dos errades del Pego.
Per la seua banda el Pego B goleja l’Almoines i el juvenil perd el seu partit també contra l’Almoines.

Pego respirava el passat dissabte festa i fins el camp del Cervantes es van desplaçar molts aficionats disposats a iniciar els Carnestoltes amb la victòria del seu equip. Més de 500 persones acudiren al camp i entre ells és trobava el president del Vila-real, Fernado Roig. El partit no va decebre a ningú ja que van ser 90 minuts de lluita constant per part dels dos equips.

El Vila-real es presentava a Pego com a líder destacat de la tercera divisió, encara que enfront tenia al millor Pego de la temporada, que ha estat sis partits sense perdre, i tenia la moral pels núvols. L’entrenador del Pego, Juan Carlos Eres, assenyalava al finalitzar el partit la injustícia del resultat final i va destacar l’actitud dels seus jugadors al llarg de tot el partit.

El primer gol es va produir al minut 25, a la treta d’una falta des del costat esquerre que va ser rematada per Jonhatan que estava a soles. A partir d’aleshores el Pego va pressionar encara més als groguets que en el primer temps no tornarien a llançar a porteria. Es va iniciar la segona part i tot apuntava a que el Pego empataria el partir i així va ser mitjançant que es va anar per força i velocitat i va superar al porter visitant. Amb l’equilibri restaurat al marcador i la parròquia del Pego empenyant al seu equip, a tots va vindre a la memòria les vesprades on el Pego ha collat grans remuntades. No va ser així per una absurda jugada. El Vila-real guanyava un partit on sols va disparar tres vegades a porteria.

Fins i tot, el míster del Vila-real va comentar a Ràdio Pego que el més just hauria estat un empat i va destacar la lluita i organització de l’equip local.

La propera setmana, el Pego es desplaça a Burjassot, i Eres es va mostrar molt tranquil i convençut de que si l’equip manté la mateixa actitud, tornaran de València amb més punts.

Pel que fa la resta d’equips de la Marina i la Safor, el Dénia va guanyar 0-2 a l’Oliva, els de la capital de la Marina es troben tercers, i per tant mantenen les expectatives de jugar la promoció. L’Oliva continua en posicions de descens. Finalment, el Gandia, per fi va guanyar i ix de la cua, encara que sols està a 3 punts de l’infern. El Pego segueix al lloc 10 de la taula amb 38 punts.