Esports: el Pego CF perd contra el CF Gandia


Els rogets confirmen la seua crisi de joc i resultats contra un equip que estava en llocs de descens.

Les festes no li senten massa bé al Pego CF. Ja li va passar a Carnestoltes, quan van caure en el millor partit de la temporada front al Vila-real i també li va passar en Falles.

La banda de música i la presència de les falleres majors de Pego van crear un ambient festiu i esportiu abans de l’encontre, si bé la festa es va diluir en el segon temps davant l’impossibilitat del Pego de marcar un gol i el seu nerviosisme posterior quan va ser el Gandia qui es va avançar al marcador. L’entrenador dels rogets, Juan Carlos Eres, va lamentar que en el segons temps cadascú dels jugadors fera la guerra pel seu compte.

No obstant i malgrat el resultat, el Pego CF continua amb sis punts del Gandia, el que el situa el 14é de la classificació. La categoria està molt equilibrada tant per a la lliga d’ascens com en els llocs de descens .

El proper cap de setmana el Pego es desplaçarà a Ontinyent, i en el cap de l’entrenador sols està la victòria. Eres donava els ingredients necessaris per a guanyar i que passen per no perdre la idea de que son un equip i no pot anar ningú a la seua

Pel que fa al Gandia. El seu míster, Juárez, va destacar l’equilibri que hi ha a la categoria, al grup sisè de tercera divisió, que provoca que qualsevol puga guanyar a qualsevol.

Els de la Safor es jugaven molt i no podien eixir sense puntuar del Cervantes i en esta ocasió la sort els va acompanyar.

Pel que fa als altres dos equips de la Marina i la Safor que militen a la categoria, l’Oliva va empatar a casa contra el Benicàssim, mentre que el Dénia ho va fer a casa del Santa Pola malgrat l’arbitratge casolà amb el que es trobaren els groguets. El Dénia amb 58 punts continua en llocs de promoció. El Pego ha baixat a la 14na posició i ha perdut part del matalàs de punts que tenia fa quatre partits. Ara es troba a sis punts del descens. El Gandia, després de la seua Victòria abandona el descens, on continua l’Oliva.

En BÀSQUET
Sènior Femení: CB Pego 39 – Rolser CB Pedreguer 63.
Sènior Masculí: CB Pego 45 – Mompó Optico CB Oliva 43.
Junior Femení: Escola Esportiva d’Ondara – CB Pego .

420 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!