Una molt completa agenda fallera per aquest cap de setmana


Aquesta agenda ha començat amb la mascletada d’aquest mig dia i continua aquesta vesprada, a les 6 hores, amb el passacarrer de cada una de les tres comissions falleres de Pego, i moltes coses més.

A les 8 es procedirà a la visita oficial a la Falla La Font per part de la resta de comissions, de la Junta Local i de la Fallera Major de Pego i la seua Cort d´Honor. La mateixa Falla La Font oferirà, a les 11 de la nit, una revetlla al Pla de la Font.

I per a acabar el dia la Falla Convent ofereix l’actuació de l´espectacular Orquestra Bird Band. Serà a la 1 de la nit a la Plaça de la Quintana.

Per al dissabte 18 de març està previst: a les 8 del matí despertà a càrrec de les comissions falleres pels seus barris.

A les 11 les falleres de la Falla la Font faran la seua cercavila amb brials, amb la roba interior del vestit de fallera.

A la mateixa hora, és a dir, a les 11 del matí la Falla el Convent haurà habilitat a la Plaça de la Quintana jocs infantils per a tots els xiquets i xiquetes del poble. I no deixem aquesta Falla perquè una hora més tard, a les 12 tenen prevista la festa de la cassalla i pallorfà per a tot el poble.

A la 1 del migdia mascletà des de la Plaça de l´Ajuntament.

A la 1.30 quan encara no se’ns hauran refet els oïts de la mascletà, tindrà lloc una espectacular traca des del Convent fins a la Plaça de la Quintana en motiu del 10é aniversari de la Falla Convent.

Ja de vesprada, a les 6 de la vesprada comença l’ofrena de flors en honor al Santíssim Eccehomo. En acabar es realitzarà el lliurament de premis als monuments fallers, al saló de plens de l´Ajuntament de Pego.

A les 8.30, després de l’entrega de guardons les comissions falleres, la Junta Local i la Fallera Major de Pego amb la seua Cort d´Honor faran la seua visita oficial a la Falla Convent.

A les 12.30 I concentració de DJ´s pegolins a la Plaça de la Quintana, acte organitzat per la Falla Convent.

I a la mateixa hora però al Pla de la Font, gran revetlla amb l´orquestra Titànic organitzada per la Falla la Font.

El diumenge 19 de març també comença prompte, i per a no trencar el ritme de la setmana gran de Falles a les 8 despertà a càrrec de les comissions falleres pels seus barris.

A les 12 del migdia Missa a l’ermita de Sant Josep per a rendir-li homenatge. En acabar tindrà lloc la mascletà des de la Plaça Metge Almela. Tot seguit visita a la Residència Sant Joan de Déu.

A la 13.30 darrera visita oficial de les comissions, la Junta Local, la Fallera Major i la seua Cort d´Honor aquesta vegada a la Falla Plaça i Natzarè.

A les 6 de la vesprada processó en honor a Sant Josep. En acabar traca amb final aeri (i cremà de la Falla de l´Ajuntament-Creama).

I per posar fi a les Falles, a partir de les 11 es procedirà a la cremà dels monuments fallers per ordre de premis.

Abans d’acabar l’agenda hem de recordar que aquesta vesprada a les 7´30 s’inaugura l’exposició itinerant organitzada per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta “La Marina Alta: menjars, artesania i productes autòctons”. L’acte serà al Museu d´Art de Pego.

També recordem que el dilluns dia 20 tindrà lloc la xarrada organitzada pel grup de dones Cabal de Pego “Conciliació de la vida laboral i familiar” a càrrec de Consuelo Navarro, assessora laboral de CC.OO. Serà al saló d´actes de la Casa de Cultura a les 8 de la vesprada.
436 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!