Els pilots de motocròs han de pagar una netejadora per a la guarderia


Després de les queixes que s’han produït al voltant del circuit de motocròs, l´Ajuntament ha decidit que perquè el circuit segueisca en funcionament els pilots que practiquen aquest esport han de pagar amb els seus diners una persona que netege la guarderia.

Des de fa mesos la polèmica rodeja el circuit de motocròs que hi ha instal•lat a prop de la guarderia municipal. Després que les treballadores de l’escola infantil s´hagen queixat reiterades vegades per la pols que ocasiona el circuit, l´Ajuntament de Pego ha decidit demanar als pilots de motocròs que paguen una persona perquè tots els dilluns netege el recinte. Juan Carlos Pastor, representant dels pilots, ha declarat que no està d’acord amb les mesures que se’ls imposen des de l´Ajuntament.

D’altra banda, un altre punt important que apuntava Juan Carlos Pastor respecte a la pols que suposadament alcen les seues motos és referit a la resta de fàbriques que conformen el polígon industrials, i que segons els pilots també produeixen pol•lució, tot i que ells no entrenen.

La freqüència d’entrenament sol concentrar-se en el cap de setmana excepte moments puntuals, quan es presenta alguna carrera que han d’intensificar l’entrenament per tal de posar-se a punt físicament.

Els pilots no descarten la possibilitat d’un canvi d’ubicació si el consistori els assigna un lloc que no cree tan de malestar entre els veïns. Però creuen que el pas l’ha de donar l´Ajuntament oferint-los una alternativa viable per tal de solucionar el problema.
477 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!