Esportistes paralímpics participen en el mes de l’esport adaptat a Pego

La regidoria d’Esports ha organitzat una sèrie de jornades i activitats, que començaren ahir, dedicades a visibilitzar la diversitat funcional dins del marc global de l’esport. L’objectiu és entendre l’esport adaptat com una eina més d’aprenentatge, en l’àmbit educatiu i a la vida quotidiana. Una proposta que compta amb la col·laboració econòmica de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, a través de les ajudes per a l’execució de projectes singulars en l’àmbit de l’esport i l’activitat física.

Esportistes de renom com l’atleta paralímpic David Casinos, el també paralímpic Héctor Cabrera, qui és llançador de jabalina i Kike Siscar, subcampió del món en tenis amb cadira de rodes, a més del pilotari jugador de raspall adaptat, Julio Cortés, seran els protagonistes d’aquestes jornades que s’allargaran fins divendres 28 d’octubre.

Aquest mes dedicat a l’esport adaptat inclou jornades formatives, jornades esportives, conferències i fins i tot un congrés. Activitats destinades a educadors, monitors, esportistes i tota la població en general. Ens ho ha explicat el tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Pego, Josep Llorca. L’escoltem:

633 Visites
Hola!!