Set persones han estat contractades per l’Ajuntament de Pego amb una subvenció del Labora

Sis peons i una capatàs han estat contractats per l’Ajuntament per a dur a terme treballs agrícoles i forestals durant els pròxims sis mesos, segons s’ha informat des del consistori.

La iniciativa ha estat possible en rebre l’Ajuntament de Pego una ajuda de vora els 69.000€, per part del servei d’ocupació de la Generalitat Valenciana, el Labora, a través del pla d’ajudes Emergeix, foment de l’Ocupació en Corporacions Locals.

Durant els pròxims sis mesos els nous treballadors faran tasques de neteja, desbrossament i manteniment de diferents punts del terme municipal. El regidor de Promoció Econòmica-Creama ha manifestat que “Pego ha estat beneficiari d’aquesta ajuda gràcies al treball de la regidoria de Medi Ambient i al desenvolupament del pla local de prevenció d’incendis forestals”.

Aquesta ajuda contempla la contractació de persones amb risc d’exclusió social, “amb la qual cosa s’ajuda a millorar la situació a set persones, veïnes del poble, que realment ho necessiten”, ha explicat el regidor, qui afirma que l’equip de govern continua. “Apostant per la contractació de pegolins i pegolines. De fet, en els últims mesos s’ha contractat a més de 30 persones”.

La selecció de les persones contractades l’han realitzada les tècniques de Creama Pego junt amb els sindicats UGT i Comissions Obreres.

490 Visites
Hola!!