Esgotades les entrades del concert acústic per la regeneració de les muntanyes

Un concert que comptarà amb la participació de pràcticament tots els grups en actiu del panorama musical pegolí: La Gossa Sorda, Aspencat, Lilit i Dionís, Smoking Souls, Entreparèntesi, Trescant, Raquel Mengual, Trilogy, A pèl i Blat.
El 30 de maig de 2015, l’Assemblea Oberta de Pego convocava per segona vegada, després de l’incendi del 14 i 15 de maig, la ciutadania pegolina amb l’objectiu d’impulsar una plataforma per la recuperació de les muntanyes. Eixa plataforma, batejada com a Pego Viu, a hores d’ara és una realitat. De fet, l’Assemblea Oberta de Pego i la Plataforma Pego Viu són les organitzadores del concert acústic per la regeneració de les muntanyes que tindrà lloc dissabte, 5 de desembre, a les 19h., al teatre municipal de Pego. Esdeveniment que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pego i muakmuak.com
En aquella assemblea de finals de maig, a la que van acudir més d’un centenar de pegolins i pegolines es va explicar que la Plataforma anava a recolzar-se en tres eixos bàsics organitzats en tres comissions: 1) de tècnics, 2) de reforestació i 3) d’afectats i voluntaris que volgueren participar en el projecte.
El triple objectiu de la Plataforma: 1)Aconseguir que els afectats i afectades se sentiren recolzats; 2) Avaluar com es podia recuperar el territori i les muntanyes amb l’ajuda dels molts especialistes (enginyers forestals, ambientòlegs, biòlegs, etc.) que hi ha a Pego i que «poden fer una anàlisi dels danys, poden fer informes i poden començar el camí per a reimaginar la muntanya», explicaven aleshores. 3) Investigar els fets. Un tema que, admetien des de l’Assemblea, «és molt delicat i per això sempre s’ha d’anar amb proves per davant».

Dels tres eixos, Ràdio Pego té constància que el segon, l’avaluació i les distintes vies per poder recuperar les muntanyes, ha estat treballant-se en intenses reunions de treball amb tècnics especialitzats.

En aquella assemblea del 30 de maig, entre les propostes per a poder dur a terme, almenys part d’eixa regeneració, el pegolí Josep Orihuel va avançar que s’estava preparant un concert solidari en el que anaven a actuar tots (o quasi) tots els grups musicals de Pego amb la finalitat última d’ajudar amb les tasques de recuperació de les muntanyes. La data que aleshores es va apuntar va ser el 3 d’octubre. Finalment, però, serà este dissabte 5 de desembre. Un esdeveniment que, poc temps després de fer-se públic, va aconseguir esgotar les entrades disponibles (500, que és la capacitat del teatre municipal).
Es té constància que molta gent interessada en acudir al concert acústic per la regeneració de les muntanyes s’ha quedat sense entrades i és que, no és estrany atès que, a més de col·laborar amb la regeneració del terreny afectat per l’incendi del passat mes de maig, qui acudisca serà testimoni d’un esdeveniment que podríem qualificar d’únic, ja que eixa vesprada actuaran pràcticament tots els grups pegolins que actualment estan en actiu, es dediquen o no professionalment a la música. Estem parlant que el teatre de Pego acollirà al seu escenari: La Gossa Sorda, Aspencat, Lilit i Dionís, Smoking Souls, Entreparèntesi, Trescant, Raquel Mengual, Trilogy, A pèl i Blat.
805 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!