Es reactiva la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant

Va ser el dimecres de vesprada a la seu de CCOO Alacant quan es va tornar a donar entitat a aquesta plataforma formada per FAPA Enric Valor, els sindicats UGT, STEPV i CCOOPV, l’Associació d’Inspector d’Educació del PV, la permanent de directors de Primària i Secundària, el PSPV, EUPV, IniciativaPV i Escola Valenciana. Un dels objectius és confeccionar un manifest propi en defensa del sistema educatiu públic valencià. En aquest informatiu torna estar present l’educació. En aquest cas per a donar compte de la reactivació, el passat dimecres, de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant, una plataforma formada per la FAPA Enric Valor, els sindicats UGT, STEPV i CCOOPV, l’Associació d’Inspector d’Educació del PV (ADIDE-PV), la permanent de directors de Primària i Secundària, el PSPV, EUPV, IniciativaPV i d’Escola Valenciana. El motiu d’aquesta activació han estat “pels abusos que la Conselleria d’Educació està realitzant en el tema educatiu”, explica Adoración Martínez, portaveu de la plataforma que afegeix que “la gota que ha vessat el got és EpC però no per això són menys importants tota la resta de situacions com són els barracons, la falta d’adequacions, la falta de professorat, l’assajament que hi ha al professorat, entre d’altres”.

Amb aquesta activació el que s’ha acordat és confeccionar un manifest propi en defesa del sistema educatiu públic valencià, recolzar la concentració convocada per al proper dilluns, 27 d’octubre i proposar a l’assemblea de professors convocada dijous en l’IES Cavanilles un calendari de mobilitzacions coincidint amb les acordades a nivell de País Valencià com són tancaments i cacerolades, entre d’altres.

Un altre dels acords que es va prendre va ser convidar públicament a totes les organitzacions que vullguen sumar-se a la plataforma dirigint-se per correu electrònic: presidencia@fapaalicante.com o assistint a la pròxima reunió que se celebrarà en els locals de UGT, dimarts que ve, 28 d’octubre, a les 18.30 hores.

Aquestes mesures les pren la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic perquè es “revoque l’ordre de EpC i es done com en totes les comunitats s’està donant, amb tota normalitat” perquè segons expressava la portaveu de la plataforma “allò més trist és la trista fama que ens estan posant a nivell mundial perquè hem tingut annexions d’EEUU, de Suïssa, de França… el que implica que estan assabentades de què està passant ací.”

Com a mare, Dory Martínez, declarava que està “disposada a que els meus fills donen ciutadania en anglès perquè això significaria que dominen eixa llengua molt bé, però només cal obrir el llibre de ciutadania i obrir un llibre d’anglès de 2n d’ESO.”
756 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!