Es posposa el Bedurock

La pluja que va fer acte de presència dissabte per la nit va obligar a suspendre el concert organitzat per la Filà Beduïnes en el que anaven a actuar L’home de Llanda, Aspencat i Orxata Sound System. Les Beduïnes anunciaven aquesta setmana que el Bedurock quedat ajornat per a un altre cap de setmana.
Després de la jornada estiuenca de dissabte passat, el temps va fer una mala passada a l’organització del Bedurock. La Filà Beduïnes va veure “su gozo en un pozo” amb la suspensió obligada del concert que havien preparat amb tant d’esforç i en el que anaven a actuar el grup pegolí L’home de Llanda, Aspencat presentant el seu nou treball ‘Naixen Primaveres’ i també amb la novetat de l’últim disc d’Orxata Sound System, ‘2.0’.

No obstant, la Filà Beduïnes emetia una breu nota explicativa en la que expressava:

“El dissabte 14 de maig vam suspendre el Bedurock a causa de la pluja però quedarà ajornat per a un altre cap de setmana.

En breu us direm quin dia es farà el Bedurock, així que guardeu la vostra entrada que serà vàlida per al pròxim concert!”.

Tot apunta a què el Bedurock tindrà lloc cap al mes de setembre, una vegada haja passat la Fira i la gent torne d’estiuar. No obstant, davant qualsevol novetat, seguirem informant.

666 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!