Es constituïx a Pego la Coalició Compromís

Es fa paral·lelament a la realització del Congrés local del Bloc en el que es va reelegir a l’actual exectiva, al capdavant de la que està Joan Folqués. Dissabte que ve, la Coalició Compromís, per a celebrar el dia de la crosta rep al diputat al Congrés Joan Baldoví i als diputats a les Corts Enric Morera i Mireia Mollà.
D’ací a maig de 2015 encara queda molt. No obstant això, els partits polítics no paren de preparar-se per a eixa data. En esta ocasió, el pas el feia dissabte passat la Coalició Compromís que duia a terme a Pego la seua assemblea constituent. Recorda el secretari local del Bloc-Coalició Compromís, Joan Folqués que fa un any “els partits que composen la coalició van pensar que seria convenient fer un full de ruta per a la coalició per a consolidar la marca electoral”. Dissabte passat, presentaven a Pego la Coalició Compromís.

A Pego, l’executiva de la Coalició Compromís coincidix amb la del Bloc, que aprofitant avinantesa, dissabte passat va celebrar el seu congrés local per a reelegir l’actual executiva. Així les coses, Joan Folqués continua sent el Secretari Local del Bloc-Coalició Compromís. A eixa executiva, apuntava Folqués s’han afegit la secretària del Bloc Jove i un afiliat de Compromís.

Per a dissabte que ve, dia de la Pinyata, el Bloc-Coalició Compromís té programat celebrar, com ja fera l’any passat el dia de la Crosta. Ho farà amb tres convidats de pes a la coalició. El diputat al Congrés, Joan Baldoví, el secretari general del Bloc i diputat a les Corts, Enric Morera i la també diputada a les Corts Mireia Mollà.717 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!