Entrem en la recta final de la campanya de les eleccions del 28M

Els partits intensifiquen l’activitat per tal de recaptar el vot per als seus candidats. A Pego els mítings o actes centrals de campanya s’enceten demà dimecres. El primer en celebrar el seu míting serà Populars Pego. L’acte tindrà lloc demà al teatre municipal a les huit i mitja de la vesprada.

D’altra banda, Socialistes Pego també celebrarà el seu míting al teatre municipal, serà el dijous, dia 25, a les huit de la vesprada.

I el torn el tancarà Compromís per Pego que ha previst oferir el míting de cloenda de campanya divendres a l’aire lliure, concretament al passeig Cervantes, a les 19;45 h. Però, les previsions meteorològiques podrien obligar a canviar la ubicació i traslladar l’acte al teatre municipal.

Abans dels mítings, els tres candidats a l’alcaldia de Pego participaran demà dimecres en el debat electoral de Ràdio Pego. Serà a les 12 en punt, en directe, amb Enrique Moll per Socialistes Pego, Víctor Climent per Compromís per Pego i Ferran Gonzàlez per Populars Pego. El debat de les eleccions municipals del 28 de maig es podrà seguir de les 12 a les 13:30 hores, en el 107.8 de l’FM i en www.radiopego.com.

 

643 Visites
Hola!!